Blog Archives

 

whosnext_plustekst_RKamermuziekfestival Almere is vanaf 2014 Who’s Next?! met een nieuwe site. Voor alle informatie over het festival van 2014 verwijzen wij u graag door naar www.whos-next.nl

 

 

 

Bekijk hier de webcast die AVRO klassiek maakte van het concert van het Nederlands Blazers Ensemble, op zaterdag 12 oktober. De Blazers voerden bij die gelegenheid de Vijfde en Zevende Symfonie van Beethoven uit, in bijzondere bewerkingen uit Beethovens tijd.

 

Met een zinderende Finale besloot op zondag 13 oktober het Internationaal Kamermuziekconcours Almere, tevens slotconcert van het Internationaal Kamermuziekfestival Almere. Met geweldige concerten van musici van internationaal topniveau en vele enthousiaste bezoekers was deze 13e editie een groot succes.

2014: concours, festival en jongerenfestival!
Ook voor 2014 staan natuurlijk weer een concours én een kamermuziekfestival op stapel. Daarnaast is het Festival bezig met het organiseren van een volstrekt nieuw initiatief: “Who’s next”, een klassieke muziekfestival voor jongeren dat eind mei 2014 plaatsvindt in Schouwburg Almere. Hierover kunt meer lezen op www.whos-next.me. Nadere berichtgeving over al onze activiteiten volgt!