Internationaal Kamermuziekconcours en Kamermuziekfestival Almere succes

 

Met een zinderende Finale besloot op zondag 13 oktober het Internationaal Kamermuziekconcours Almere, tevens slotconcert van het Internationaal Kamermuziekfestival Almere. Met geweldige concerten van musici van internationaal topniveau en vele enthousiaste bezoekers was deze 13e editie een groot succes.

2014: concours, festival en jongerenfestival!
Ook voor 2014 staan natuurlijk weer een concours én een kamermuziekfestival op stapel. Daarnaast is het Festival bezig met het organiseren van een volstrekt nieuw initiatief: “Who’s next”, een klassieke muziekfestival voor jongeren dat eind mei 2014 plaatsvindt in Schouwburg Almere. Hierover kunt meer lezen op www.whos-next.me. Nadere berichtgeving over al onze activiteiten volgt!

Comments are closed.